Agenda

  L'associació  
  Agenda  
  Històric d'activitats  
  Gent de Valls  

 

 


01/03/2015Sortides natura

Caminada Popular: VALLS - PUIGPELAT - ALIÓ -VALLS

7a Caminada popular, en aquesta ocasió una ruta que recorre els termes municipals de Valls, Puigpelat i Alió. La distància d'aquesta sortida és de 13 km aproximadament, i compta amb poc desnivell.


La inscripció online ja està operativa, i la inscripició presencial comença el divendres 13 de febrer.
Informació General
La caminada té una distància total de 13.000 metres aproximadament i un recorregut amb poc desnivell que es podrà caminar en 3 - 3,30h.

Durant el recorregut hi haurà un avituallament i algun punt de trobada i reagrupament.

Procés d'inscripcIó i TICKET de la caminada
El període d'inscripció s'allarga fins el dimecres 25 de febrer. Recordeu que després de la inscripció haureu d'aconseguir el TICKET de la caminada, que us serà requerit en cada punt d'avituallament.Més informació: Per saber-ne més

20/03/2015Parlem-ne

Parlem-ne: LES EMOCIONS I LES CONSEQUENCIES A LA NOSTRA SALUT

Ponent: Dr. Miquel Pallarés Querol

Miquel Pallarès i Querol (Tortosa, 1948) es doctor en Medicina per l'universalitzat de Barcelona i completa els seus estudis como especialista de medicina interna i del aparell digestiu a l'hospital Clínic de Barcelona.
Compta amb una dilatada experiència clínica en medicina hospitalària (Hospital General de Granollers i Hospital Clínic de Barcelona) i ambulatòria (metge de família por oposició a l'Institut Català de la Salud i de nombroses entitats d'assegurances mèdiques: Assistència Sanitària, Sanitas, Mútua General de Catalunya, Mútua Nostra Senyora del Carme, entre altres).
Te una dilatada experiència como docent en la Direcció de Formicació de Hoescht Farma, a realitzat nombrosos manuals e impartir cursos i seminaris de Farmacologia, en camps tan diversos como antibioticoterapia, ansiolítics, antidepressius, inhibidores de la bomba de pro-tons, teràpia hormonal, o farmacologia de l'àrea neurocerebral.

Publicacions:

2012 VIOLÈNCIA DE GENERES
2010 EMOCIONS I SENTIMENTS
2009 SEXE I SALUD
2008 COACHING MENTAL Y FUTBOL
2005 A LA VIDA, LA TEVA MENT EL MILLOR ESTIMULANT

Horari: Divendres: 8 del vespre

22/03/2015Sortides natura

Sortida de natura: LA VALL DEL CORB

Ruta a peu per la Vall del Riu Corb. Sortim del poblet de Ciutadilla amb castell medieval i anem cap a l'ermita de la Mare de Déu de la Bovera de finals del romànic. Continuem fins el poble de Guimerà, pujada a la torre del castell i visita a l'església. Tornem a creuar el Riu Corb pel pont de Guimerà, i girem cap a Ciutadilla a tocar la llera del riu. De camí a Ciutadilla podem veure la Creu dels Quatre Ulls i el Monestir de Vallsanta al altre costat del riu.

Dades tècniques:

Distància: 11,300 km.
Recorregut: Circular
Ascensió acumulada: 213 mt.
Altitud màxima: 587 mt.
Dificultat: mitja
Duració aproximada total: 5 hores
Lloc inici caminada: Ciutadilla
Aproximació: 42 km. Valls - Ciutadilla


Horari: Sortida 8 del matí
Més informació: Per saber-ne més