Agenda

  L'associació  
  Agenda  
  Històric d'activitats  
  Gent de Valls  

 

 


24/10/2014Espai d'art

Exposió fotogràfica: FOTOGRAFIES D'UN PINTOR

Josep Maria Queralt Belles

Sota el títol "Fotografies d'un pintor", el Josep Maria Queralt, ens mostra un treball fotogràfic fet amb la mirada d'un pintor, una nova vessant en que l'artista, aporta la seva visió particular amb temes diversos: castells, somriures, vida quotidiana.
El 2006 arrel d'un un viatge que va fer a Menorca per descobrir i treball espais per quadres seus, va començar a utilitzar la càmera com un element complementari de la seva pintura. Aquesta utilització ha motivat posteriorment una dedicació més profunda en treballar la fotografia, tot cercant el moment, temps i objecte, amb la mirada d'un fotògraf pintor.


Del 24/10/2014 al 30/11/2014

Horari: Inauguració divendres 24 d'octubre de 2014 a 2/4 de 9 del vespre.
Observacions: Del 24-10-2014 al 30-11-2014
Més informació: Per saber-ne més

23/11/2014Sortides natura

Sortida natura:A LES PEDRERES DE PIRA

LA RUTA DE LES PEDRERES DE GUIX DE PIRA

Recorregut familiar i senyalitzat que transcorre pels plans de Pira per conèixer les antigues pedreres i forns de guix, alguns molt actius fins a finals del segle XX, a més de gaudir d'un paisatge d'un alt valor ecològic. Aquest recorregut enllaça amb el sender de Gran Recorregut, GR171-5 de Forès a Montblanc i passa per les poblacions de: Sarral, Ollers, Pira i la Guardia dels Prats. Al camí Vell conegut com “els Fornots”, hi resten alguns dels antics forns, avui coberts de vegetació, que recollien el guix de les pedreres de Les Planes. Un cop el guix era refredat es molia al mateix carrer.

Aprofitarem la nostra estada a Pira, per fer una visita a Caves Carles Andreu, serà una oportunitat per visitar les caves, aprendr'en del processos d'elaboració i fer un tast dels fidrentes tiups de cava que s'hi elaboren.

FITXA TÈCNICA
Distància: 7,780 km.
Recorregut: Circular
Ascensió acumulada: 82 mt.
Descens acumulat: 94 mt.
Altitud màxima: 441 mt.
Dificultat: moderada
Duració aproximada total: 3:20 hores
Lloc inici caminada: Pira
Aproximació: 23 km. Valls - Pira

Recomanem portar:
Esmorzar, aigua, calçat adequat,
barret i bastons.
Crema solar.

Assegurança
El participant declara que disposa de la targeta federativa corresponent per a desenvolupar l’activitat de natura especifica proposada.
Horari: Sortida diumenge a les 8 del matí
Més informació: Per saber-ne més